Među dobitnicima posebnog priznanja Večernjeg lista je i poznata hrvatsko-njemačka humanitarka iz Bad Homburga Olga Stoss, koja je priznanje zaslužila zbog svoje angažiranosti oko pomoći djeci s posebnim potrebama „Vedri osmijeh“ u Mostaru

U Mostaru su 11. travnja dodijeljene nagrade najpopularnijima u izboru Večernjeg lista BiH za Nagradu Večernjakov pečat. Među dobitnicima posebnog priznanja Večernjeg lista je i poznata hrvatsko-njemačka humanitarka iz Bad Homburga Olga Stoss, koja je priznanje zaslužila zbog svoje angažiranosti oko pomoći djeci s posebnim potrebama „Vedri osmijeh“ u Mostaru. Nagradu Olgi Stoss predao je Marinko Gilja, direktor Elektroprivrede HZHB.
Osim posebnog priznanja Olgi Stoss, na Večernjakovoj manifestaciji koju su izravno prenosile četiri nacionalne televizijske kuće te više regionalnih i lokalnih televizijskih i radijskih postaja, nagrade „Večernjakov pečat“ uručene su u čak 16 kategorija,
Dobitnik Nagrade „Večernjakov pečat“ za Osobu godine u BiH je glumac Enis Bešlagić. Priznanje mu je na svečanosti u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru uručio predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner. Među dobitnicima nagrada je i predsjednik Slovačke Andrej Kiska, koji je ponio priznanje u kategoriji osoba godine u Europi, te veleposlanica SAD-a u BiH Maureen Cormack koja je nagradu dobila u kategoriji “Diplomat godine”.
Veliki interes je vladao za 15. po redu „Večernjakov pečat“, kojem su nazočili brojni domaći i inozemni dužnosnici, među kojima i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović i predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner.
U bogatom zabavnom programu nastupila su poznata glazbena imena Tereza Kesovija, Ana Rucner i Jela, Colonia, Dalal & Deen feat, Sergej Ćetković“, Mamma mia” Dancing Queen i drugi.
(Fenix Magazin)

FOTOGALERIJA