Rječnik je promoviran 24. listopada 2017. u Pečuhu, a bit će 3. studenoga predstavljen i u Koprivnici

Gradska knjižnica i čitaonica u Virovitici je u suorganizaciji s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Virovitica, u prigodi obilježavanja 25. obljetnice uspostave mađarsko-hrvatskih diplomatskih odnosa, organizirala predstavljanje „Hrvatsko-mađarskog rječnika“ prof. dr. Ernesta Barića i prof. dr. Janje Prodan. Uvodno su govorili Hrvoje Belobrk, informator Studijsko-znanstvenog odjela Gradske knjižnice i čitaonice i Ivan Slamić, predsjednik Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica.

Ovaj veliki rječnik, izdan u nakladi Izdavačke kuće Croatica, obogaćen je terminima iz poslovnog života i ima 35 tisuća natuknica.
Događaju su prisustvovali predstavnici poslovne zajednice i građani iz županije Somogy i Barany iz Mađarske i Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije. Rječnik je promoviran 24. listopada 2017. u Pečuhu, a bit će 3. studenoga predstavljen i u Koprivnici
Ovom prigodom predstavljan je i Znanstveni zavod Hrvata u Mađarskoj i promovirana njegova izdanja, o čemu je govorio prof. dr. Stjepan Blažetin.

Fotogalerija