ZKVH i NIU „Hrvatska riječ“ organiziraju predstavljanje knjiga i periodičnih publikacija Zavoda, „Hrvatske riječi“ i drugih hrvatskih nakladnika iz Vojvodine objavljenih u 2013. godini

Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata i NIU „Hrvatska riječ“ organiziraju predstavljanje knjiga i periodičnih publikacija Zavoda, „Hrvatske riječi“ i drugih hrvatskih nakladnika iz Vojvodine objavljenih u 2013. godini, koje će biti održano u okviru 20. međunarodnog Salona knjiga u Novom Sadu, u nedjelju, 2. ožujka 2014. godine, s početkom u 15,00 sati, na centralnoj bini pokraj štanda izdavačke djelatnosti na jezicima nacionalnih manjina iz Autonomne Pokrajine Vojvodine Pokrajinskog tajništva za kulturu i javno informiranje (Hala Master).
U predstavljanju će sudjelovati urednici i autori izdanja: Tomislav Žigmanov, ravnatelj Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata, Zvonko Sarić, v. d. urednika nakladničke djelatnosti Novinsko-izdavačke ustanove „Hrvatska riječ“, Vladan Čutura, urednik, Željka Zelić, autorica i urednica. Moderatorica predstavljanja bit će Katarina Čeliković, koordinatorica kulturnih aktivnosti ZKVH-a.
(ZKVH)