Uz godišnju skupštinu društva, organizirana je i izložba o „25 godina organiziranog djelovanja Hrvata u Luksemburgu“, dječji disco i predstavljanje knjige „Velika ispovijed“ autorice Jasminke Frlete-Botica. Posebna priznanja primit će osnivači i istaknuti djelatnici HDL-a

Hrvatsko društvo Luksemburg u subotu, 14. listopada 2017. poziva na „Hrvatski dan u Luksemburgu“. U okviru bogatog programa u prostorijama Centre Culturel Gare u samom centru grada bit će održana godišnja skupština društva, izložba o „25 godina organiziranog djelovanja Hrvata u Luksemburgu“, dječji disco i predstavljanje knjige „Velika ispovijed“ autorice Jasminke Frlete-Botica. Posebna priznanja primit će osnivači i istaknuti djelatnici HDL-a.
Hrvatskim danom u Luksemburgu obilježavamo Dan neovisnosti Republike Hrvatske, ali i osnivanje naše udruge u Luksemburgu. Naša je želja da se ova proslava održava svake godine u isto vrijeme“, rekao je Anđelko Markulin, predsjednik Hrvatskog društva Luksemburg.
Za zabavni program od 19 sati pobrinut će se popularni Slash Band iz Frankfurta i njihova posebna gošća Anđela Zelić. Ulaz na koncert je slobodan.
(www.crodnevnik.de)