Članovi i roditeljska organizacija omladinskog tamburaškog zbora Sv. Juraj HBZ odsjeka 354 održavaju svoju godišnju proslavu Hrvatskog dana s piknikom na gradskom zemljištu u centru Cokeburga

Članovi i roditeljska organizacija omladinskog tamburaškog zbora Sv. Juraj HBZ odsjeka 354 održavaju svoju godišnju proslavu Hrvatskog dana s piknikom na gradskom zemljištu u centru Cokeburga. Carol i Mike Mezick servirat će pečenku a cijeloga dana bit će i druge ukusne hrane, poslastica i osvježavajućih napitaka. Svirat će tamburaški sastav Sv. Juraj, a u isto vrijeme u vatrogasnoj dvorani Keystone tamburaši iz Pittsburgha.

U glavnom paviljonu parka svirat će tamburaški sastav Bosutski bećari a pjevati Marija Pavković Snaša i Šima Jovanovac. Ovo će biti zadnji nastup hrvatskih estradnih umjetnika nakon jednomjesečne koncertne turneje po Americi i Kanadi.

Članovi proslavu doživljavaju velikim obiteljskim susretom, poručuje Ted Sebetich, jer se na njoj okupljaju mnogi bivši članovi omladinskog zbora te mnogi koji su nekada živjeli u Cokeburgu i okolici.
(Zajedničar)