Uz pjesmu, ples, kulinarske specijalitete, zabavu i tombolu protekla je Dalmatinsko-lička večer koju su pozdravima otvorile Nina i Nana (Sučić), djevojke iz folklora Zajednice a potom i predsjednik Zajednice Damir Kozarić

Hrvatska kulturno umjetnička i sportska zajednica Berlin organizirala je 26. listopada Dalmatinsko- ličku večer uz folklorni i zabavni program. 
U Hrvatskoj kulturno-umjetničkoj i sportskoj zajednici je uz pjesmu, ples, kulinarske specijalitete, zabavu i tombolu, protekla je Dalmatinsko-lička večer. Večer su pozdravima otvorile Nina i Nana (Sučić), djevojke iz folklora Zajednice a potom i predsjednik Zajednice Damir Kozarić.
Folklor Zajednice je nastupio u dva navrata. U prvom bloku su plesali stari splitski plesa dok su se u drugom dijelu predstavili plesovima iz Like.
-Ne bi’ dao svoje kršne Like, za dolare cijele Amerike, pjevali su folkloraši koje vodi Ankica Prskalo a publika je njihov tempramentni nastup burno, zasluženim pljeskom pozdravila. Kasnije je podij za ples pripao toj istoj publici koja se Dalmatinsko-ličkoj večeri odazvala u lijepom broju, pa su zabava i ples potrajali do kasnih (ranih) sati.
Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica Karl Marx Str. 204-206 Berlin – Neukölln uskoro priprema, 9. studenoga, tradicionalno Martinje, proslavu krštenja mladoga vina. Uz specijalitete domaće kuhinje, organizator najavljuje i vrlo bogati zabavni program.
(Hrvatski glas Berlin)