Kumanovski ogranak Zajednice predstavio je svojim članovima i gostima grad Šibenik. Predstavljanje grada održano je uz potporu Turističke zajednice Šibenika, Nacionalnog parka Krka i Željka Krnčevića, kustosa muzeja u Šibeniku

Kumanovski ogranak Zajednice Hrvata u Republici Makedoniji, u okviru projekta „Hrvatska večer u Kumanovu“, predstavio je 30. listopada svojim članovima i gostima grad Šibenik, a povodom proslave 950 godina od prvog spominjanja grada. Predstavljanje grada održano je uz potporu Turističke zajednice Šibenika, Nacionalnog parka Krka i Željka Krnčevića, kustosa muzeja u Šibeniku.

Prikazan je spot „Sibenik you are beautiful“ Turističke zajednice Šibenika i 72 fotografije Željka Krnčevića s motivima Šibenika i okolice, a predstavljen je život i djelo Fausta Vrančića. Podijeljeno je i dosta promotivnog materijala Turističke zajednice i Nacionalnog parka Krka. Uz večeru i glazbu gosti i domaćini družili su se u restoranu „Versus“.

Svojom nazočnošću događaj su uveličali Danijela Barišić, veleposlanica Republike Hrvatske u Makedoniji sa suprugom i članovi ZHRM iz Skopja i članovi MHD Tetovo iz Tetova.

Fotogalerija