Filip Karin (1997.), koji igra za TTC Wädenswil (ZH) zauzima najbolju poziciju među igračima do osamnaest godina (U-18). Nakon što je lanjske godine bio najbolji u Landeronu na švicarskom juniorskom prvenstvu, sredinom veljače je u Luzernu osvojio prvo mjesto (Top 8)

Mladi hrvatski stolnotenisač Filip Karin (1997.), koji igra za TTC Wädenswil (ZH) bilježi sve bolje rezultate i zauzima najbolju poziciju među igračima do osamnaest godina (U-18). Nakon što je lanjske godine bio najbolji u Landeronu (Neuchatel) na švicarskom juniorskom prvenstvu (Nachwuchs-Schweizermeisterschaft), sredinom veljače je u Luzernu također osvojio prvo mjesto (Top 8). Za vrijeme vikenda, 28. Veljače i 1. ožujka 2015., Filip se nadao da će u Zugu (Tischtennis Elite Schweizermeisterschaften) ponoviti uspjeh iz lanjske godine, no nije imao sreće.
Sve njegove nade uperene su ipak prema mjestu Port kod Biela gdje će se 28. i 29. ožujka održati ovogodišnje juniorsko prvenstvo Švicarske. Nadamo se da će Hrvati iz Biela i okolice doći bodriti ovog našeg sportaša, kojemu stručnjaci prognoziraju bogatu karijeru.
(www.hrvati.ch)