Novoizabrana predsjednica Mira Kiš je skupila, sastavila i predložila svoj tim. Za dopredsjednika je izabran Ivan Vidović, za blagajnicu Nada Zovko, za tajnicu je izabrana Silvija Pernull, za kulturu Stjepan Đolić, a za sport Siniša Cimerman

Hrvatska zajednica Berlin je na trećem izvanrednom sastanku konačno dobila novu upravu. Na čelo Upravnog odbora izabrana je Mira Kiš koja je u prethodnom sastavu bila dopredsjednica. Tako je ovo udruženja po prvi put u svojoj povijesti na čelo uprave izabralo ženu.
Novoizabrana predsjednica Mira Kiš je skupila, sastavila i predložila svoj tim. Za dopredsjednika je izabran Ivan Vidović, za blagajnicu Nada Zovko, za tajnicu je izabrana Silvija Pernull, za kulturu Stjepan Đolić, a za sport Siniša Cimerman. Uz njih su još izabrani i Zvonko Dužaić i Ankica Prskalo. Nadzorni odbor i dalje čine Anka Mikić, Ivan Frigan i Ivona Kiš. Kontrolori riznice su Drago Gluhak i Tanja Kain.
Ankica Prskalo, voditeljica folklora najavila je kako s, već druže vremena planiranim “malim folklorom”- za djecu od šest godina nadalje- započinje u rujnu, nakon školskih praznika.
Nova uprava će uskoro zajedno sa članstvom Zajednice, točnije 14. ožujka, razmatrati prijedloge za rad Zajednice te utvrditi program i plan aktivnosti.
(Hrvatski glas Berlin)