“Christmas Song” hrvatska je pjesma u engleskoj verziji Renate Sabljak i skladatelja Ozrena K. Glasera koji je do sada blisko surađivao s oskarovcima Kate Winslet, redateljem Stephenom Daldryjem, pobjednikom Berlinskog filmskog festivala Markom Dornfordom-Mayem i mnogim drugima

Izgleda da nakon niza “jednokratnih” božićnih pjesmica koja se zadržavaju najviše jednu sezonu Hrvatska napokon ima “svjetsku” hrvatsku božićnu pjesmu čija je kvaliteta prepoznata i izvan granica Lijepe naše, piše Index.hr.
“Christmas Song” hrvatska je pjesma u engleskoj verziji Renate Sabljak i skladatelja Ozrena K. Glasera koji je do sada blisko surađivao s oskarovcima Kate Winslet, redateljem Stephenom Daldryjem, pobjednikom Berlinskog filmskog festivala Markom Dornfordom-Mayem i mnogim drugima.
Pjesma je inače ozbiljno zaintrigirala američke producente zbog prepoznatljivog disneyjevskog stila i vrhunskog vokala. Postprodukciju u Americi i Australiji trenutno osmišljavaju s poslovnim partnerom Nenadom Bachom te partnerom u Japanu.
(Hrvatska riječ)

Poslušajte pjesmu na http://youtu.be/1wuB-Y43HQQ