Misno slavlje predvodio je vrhbosanski pomoćni biskup Pero Sudar, u zajedništvu s voditeljem HKM Singen-Villingen fra Dinkom Grbavcem i fra Mikom Stojićem, voditeljem HKM iz Schaffhausen u Švicarskoj. Biskup Sudar je na misi podijeli sakrament potvrde krizmanicima 

Hrvati katolici iz Hrvatske katoličke misije Singen-Villingen hodočastili su, na svetkovinu Presvetoga Trojstva u nedjelju 27. svibnja, 46. put u marijansko svetište Birnau na Bodenskom jezeru. Pod hodočasničkim barjakom procesija je krenula u Gospinu baziliku. U procesiji su išli i krizmanici, (njih 51, od kojih je 19 rođeno i odraslo u Njemačkoj, a 31 ih je nedavno došlo iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine), i kumovi.
Misno slavlje predvodio je vrhbosanski pomoćni biskup Pero Sudar, u zajedništvu s voditeljem HKM Singen-Villingen fra Dinkom Grbavcem i fra Mikom Stojićem, voditeljem HKM iz Schaffhausen u Švicarskoj. Biskup Sudar je na misi podijeli sakrament potvrde krizmanicima.
Uime toga cistercitskog svetišta i samostana ove je godine fra Dinko Grbavac pozdravio hodočasnike jer je o. Johannes bio spriječen. Uime mladih krizmanika dobrodošlicu je izrekao David Đurašin iz Konstanza. Misna čitanja i molitvu vjernika čitali su roditelji krizmanika.
Orguljaš i ravnatelj ujedinjenim misijskim zborovima bio je pastoralni suradnik HKM Singen-Villingen Darijo Mrnjavac, a na tamburici je pratio Andrej Vučić. Misnom slavlju pribivalo je više od 1300 vjernika.
Krizmanici su dobili uspomene i krunice, koje su ručni rad majke jednog ovogodišnjeg krizmanika. (IKA)