Članovi Hrvatske kulturno-umjetničke i športske zajednice sudjelovali su na ovogodišnjem, 29. po redu Festivalu nacija na poznatom Prager Platzu u berlinskoj općini Charlottenburg-Wilmersdorf

Članovi Hrvatske kulturno-umjetničke i športske zajednice http://www.hrvatska-zajednica-berlin.de/povijest.html sudjelovali su na ovogodišnjem, 29. po redu Festivalu nacija na poznatom Prager Platzu u berlinskoj općini Charlottenburg-Wilmersdorf.
U vrijeme našeg posjeta, piše Sonja Breljak, štand vrijednih članova Zajednice posjetio je i gradonačelnik općine Charlottenburg-Wilmersdorf, Reinhard Naumann. Festival nacija demonstrira miran zajednički život preko stotinu različitih nacija koliko ih živi u ovoj općini. Program festivala nudi bogatstvo kultura na pozornici a isto tako bogatu gastronomsku ponudu koju i ove godine svojim štandom upotpunjavaju i članovi Hrvatske zajednice.Hrvatska zastava vije se na vjetru ponad štanda Zajednice. Brojni se na ovom štandu okrijepe ili progovore koju hrvatsku riječ. Festival nacija trajao je tri dana, od petka do nedjelje.

Pogledajte fotografije http://www.hrvatskiglas-berlin.com/?p=136931