Hrvatska nastava Hessen organizirala je u suradnji s hrvatskim katoličkim misijama Darmstadt, Kelkheim i Offenbach gostovanje poznate hrvatske književnice za djecu i mlade Sanje Pilić. Dva posljednja dana svibnja održana su druženja u Kelkheimu i Offenbachu te Darmstadtu

Hrvatska nastava Hessen organizirala je u suradnji s hrvatskim katoličkim misijama Darmstadt, Kelkheim i Offenbach gostovanje poznate hrvatske književnice za djecu i mlade Sanje Pilić. Dana 30. svibnja održana su druženja u Kelkheimu i Offenbachu i 31. svibnja u Darmstadtu. Književnica je prisutnim učenicima i njihovim roditeljima predstavila svoja djela od kojih su mnoga dobila nagrade i priznanja. Predstavljanje svojih djela književnica je upotpunila zanimljivim i duhovitim zgodama iz svog života, što se prisutnima posebno svidjelo.
U drugom dijelu druženja na red su došli učenici koji su književnici postavljali mnogobrojna pitanja o njenom životu i radu na koja je ona strpljivo i duhovito odgovarala. Neki učenici donijeli su knjige za potpisivanje, mnogi su kupili nove koje još nisu čitali te se fotografirali s književnicom. Druženja su protekla ugodno te su učenici i njihovi roditelji zadovoljni, i s novom knjigom, otišli kući.
(Fenix Magazin)