Na festivalu zemlje iz cijelog svijeta predstavljaju svoju nacionalnu kuhinju izborom tradicionalnih jela i pića. Zabavni dio programa uključuje nastupe folklornih grupa, svirku jazz orkestra te izvlačenje dobitnika bogate tombole

HKUUD će sudjelovati na K.U.K.S. međunarodnom gala festivalu nacionalnih jela koji će se održati u petak, 23. listopada u auli kopenhaške Gradske vijećnice, s početkom u 18:30 sati. I ove godine, hrvatsku kuhinju zastupati će zajedničkim naporima, HKUUD i Veleposlanstvo Republike Hrvatske. Ovaj festival, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Kopenhagena, značajni je društveni događaj za pripadnike međunarodnih udruga i diplomatskih predstavništava u Danskoj.
Na festivalu zemlje iz cijelog svijeta predstavljaju svoju nacionalnu kuhinju izborom tradicionalnih jela i pića. Zabavni dio programa uključuje nastupe folklornih grupa, svirku jazz orkestra te izvlačenje dobitnika bogate tombole.
Broj učesnika na ovome fantastičnom aranžmanu je ograničen, a ulaznice se prodaju isključivo preko udruga i diplomatskih predstavništava. Dosadašnji uspjeh hrvatskog nastupa temelji se dobrovoljnom radu i doprinosu u materijalu naših članova i prijatelja, što očekujemo i ove godine.
(HKUUD)