Stinjački trkački klub LC Tiger je prigodom svoje 20. obljetnice postojanja priredio ovaj prvi operni bal u seoskoj dvorani, a okupio je 1.000 gostiju. Opširni televizijski prilog možete pogledati u emisiji Dobar dan Hrvati

„Sve valcer“ bilo je u subotu navečer, 19. listopada geslo u Stinjaki na prvom opernom balu sela, odnosno Gradišća. Stinjački trkački klub LC Tiger je prigodom svoje 20. obljetnice postojanja priredio ovaj prvi operni bal u seoskoj dvorani, a okupio je 1.000 gostiju.
Martin Živković, član stinjačkoga trkačkoga kluba LC Tiger kazao je kako su na jubilej kluba ostvarili san predsjednika Franza Grandića. S pripremama su počeli već početkom kolovoza. Odziv je bio tako velik, da je bal bio rasprodan čim se čulo za njega, tako da nisu trebali trošiti novac za plakate, kaže Živković.
Na zabavu su nastupili ftm-Trio, Big Band, operni pjevač kao i Jürgen i Gregor.
Opširni televizijski prilog o jedinstvenom događaju u Stinjakima možete pogledati u emisiji Dobar dan Hrvati 26. listopada. Hrvatski televizijski tjednik će se po prvi put emitirati u HD-tehnici.
(Hrvatska redakcija ORF-a)