Predstava »Cijena sreće« Emira Hadžihafizbegovića, koji potpisuje tekst i režiju ovog suvremenog dramskog djela, odigrana je na daskama scene Jadran. Prijateljska suradnja dvaju kazališta darovala je Subotičanima prigodu uživanja u odličnoj predstavi

Predstava »Cijena sreće« Emira Hadžihafizbegovića, koji potpisuje tekst i režiju ovog suvremenog dramskog djela, odigrana je u nedjelju u Subotici na daskama scene Jadran, u sklopu gostovanja osječkog Hrvatskog narodnog kazališta u Subotici. Prijateljska suradnja dvaju kazališta darovala je Subotičanima prigodu uživanja u odličnoj predstavi, a dugi pljesak oduševljene publike zadržao je nekoliko minuta glumce nakon njezine izvedbe. Jer dramska priča o poratnom vremenu, u kojoj se prepliću dvije paralelne storije obiteljski povezanih glavnih aktera, nezaposlene medicinske sestre Senke i njezinog brata poduzetnika Srđana, više od sat vremena držala je pozornost prepunog gledališta.
»Gostovanje HNK iz Osijeka u Subotici s kazališnim komadom ‘Cijena sreće’ plod je naše dugogodišnje suradnje i uvijek rado dolazimo u sredinu koja zna cijeniti dramsku, kazališnu umjetnost«, rekao je za HR intendant HNK iz Osijeka Božidar Šnajder. »Gledalište je bilo krcato, publika je odlično primila predstavu u čijoj priči svatko može prepoznati i dio neke svoje životne prošlosti i mislim kako je ovo djelo pristupačno svakom. Zanimljivost cijeloj priči daje i okolnost kako je ovo debitantska redateljska predstava Hadžihafizbegovića, a prvi dramski uradak glasovitog glumca s bogatim kazališnim i filmskim iskustvom, koje je tijekom rada prenosio i našim mlađim glumcima, publika odlično prihvaća i već imamo rasprodanih nekoliko predstava unaprijed«.
(Hrvatska riječ)