U crkvi Sv. Dionizija svečano euharistijsko slavlje započelo je procesijom u kojoj su sudjelovali ministranti, folkloraši i svećenici. Misu je predslavio fra Jozo Župić, dušobrižnik u HKM München u koncelebraciji sa župnikom fra Marinkom Vukmanom

Zaštitnica župe Main-Taunus/Hochtaunus Gospa Velikoga hrvatskog krsnog zavjeta proslavljena je 20. rujna u prepunoj crkvi Sv. Dionizija u Kelkheimu. Svečano euharistijsko slavlje započelo je procesijom u kojoj su sudjelovali ministranti, folkloraši i svećenici. Misno slavlje predslavio je fra Jozo Župić, poznati pisac i dušobrižnik u HKM München, u koncelebraciji sa župnikom fra Marinkom Vukmanom.
Za vrijeme misnog slavlja pjevao je veliki crkveni zbor pod vodstvom s. Magdalene Višić i uz orguljsku pratnju Hrvoja Barnjaka.
Na proslavi Gospe Velikoga hrvatskog krsnog zavjeta u Kelkheimu bio je prisutan i Josip Špoljarić, gk RH u Frankfurtu. Vjerničko druženje nastavilo se pred crkvom uz domjenak koji su pripremili članovi Župnog vijeća. Fra Jozo Župić predvodio je mise i u Bad Homburgu i Bad Sodenu, nakon kojih je slijedilo radosno druženje uz domjenak.
(IKA)