Svečano misno slavlje u punoj crkvi Sv. Dionizija u predvodio je vlč. dr. Mladen Parov, profesor na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Splitu, u zajedništvu s domaćinom, župnikom fra Marinkom Vukmanom

Gospa Velikoga hrvatskog krsnog zavjeta svečano je proslavljena u nedjelju, 21. rujna u Hrvatskoj katoličkoj župi Main-Taunus/Hochtaunus, koje je i zaštitnica. Svečano misno slavlje u punoj crkvi Sv. Dionizija u Kelkheimu predvodio je vlč. dr. Mladen Parov, profesor na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Splitu, u zajedništvu s domaćinom, župnikom fra Marinkom Vukmanom. Prije misnog slavlja išlo se u ophodu od sakristije kroz dvorište ispred crkve te u crkvu, u kojem su mladi u hrvatskim narodnim nošnjama nosili sliku s reljefom Gospe Velikoga hrvatskog krsnog zavjeta i položili je ispred oltara.
Milodari te nedjelje bili su namijenjeni za potrebe Caritasa. Misno slavlje uveličao je župni mješoviti zbor pod vodstvom s. Magdalene Višić i orguljskom pratnjom Hrvoja Barnjaka. Za sve vjernike priređen je ispred crkve zajednički agape.
Dr. Parlov toga je dana predvodio i misna slavlja u Bad Homburgu i Bad Sodenu.
(IKA)