U ime hrvatskog veleposlanika u Danskoj, okupljene je pozdravio ministar-savjetnik Krešimir Kedmenec. U svom kratkom govoru izrazio je zadovoljstvo radom HKUUD i poželio puno uspjeha u budućem radu

U nedjelju, 8. prosinca u prostorijama Gentofte Frivilligcenter održan je drugi godišnji susret članova i prijatelja HKUUD-a. Skupu j prisustvovalo 30-ak osoba – članova HKUUD-a s familijama, te nekoliko prijatelja naše udruge. Temeljem prijava za dolazak, očekivali smo i značajno veći broj učesnika na susretu, ali su neki otkazali dolazak u posljednji trenutak.
U ime hrvatskog veleposlanika u Danskoj, okupljene je pozdravio ministar-savjetnik Krešimir Kedmenec. U svom kratkom govoru izrazio je zadovoljstvo radom HKUUD i poželio puno uspjeha u budućem radu.
Predsjednik HKUUD-a Berislav Tomičić pozdravio je sudionike susreta i naglasio prisutnost više mladih osoba na skupu, što je ocijenio kao znak relevantnosti rada udruge i izraz nade u još plodniji rad u budućnosti.
Kao i prošle godine, zahvaljujući velikom entuzijazmu i radnom doprinosu organizatora i većeg broja drugih članova HKUUD-a, sudionicima skupa ponuđena je bogata trpeza s tradicionalnim hrvatskim božićnim jelima i vinima.
(www.hkuud.dk