Na banketu u Hrvatskom narodnom domu će počastiti 50 – godišnje članove, među kojima i Marilyn Vranich, i podijeliti stipendije iz Školarinske zaklade Anne Eleyonich. Na ručku u Royal Canadian Legion Hallu će glavni govornik biti Čovjek godine Ontarijske Federacije odsjeka HBZ -a Michael Loncarich

U nedjelju, 23. listopada, HBZ odsjek 954 u Hamiltonu održava svoj već 21. po redu godišnji banket na kojem će počastiti 50 – godišnje članove i podijeliti stipendije iz Školarinske zaklade Anne Eleyonich. Banket će se održati u Hrvatskom narodnom domu na 1925A Barton ulici East. Za 50 godina članstva bit će počašćena Marilyn Vranich. Iz Glavnog ureda Zajednice dolazi potpredsjednik/članske usluge Franjo Bertović. Banket počinje u 12:30 a domjenak će se servirati u 13.00 sati.

HBZ odsjek 515 “Bernard M. Luketich” priređuje školarinski ručak u spomen na rano preminulu članicu Magdalenu Mary Smintich. Ovaj osmi po redu ručak će se održati u nedjelju, 13. studenoga s početkom u 12:30 u Royal Canadian Legion Hallu, 1050 Weston Rd., u Torontu. Magdalena je bila odlična studentica i imala je veliku ljubav za hrvatsku povijest, kulturu i tradiciju i zato u njeno ime dodjeljuju stipendije zaslužnim studentima iz odsjeka.

Za zabavni dio programa će se pobrinuti župno folklorno društvo “Jadran” i “Croarte Chorale”. Glavni govornik će biti Čovjek godine Ontarijske Federacije odsjeka HBZ -a Michael Loncarich. Loncarich je predsjednik odsjeka 954 iz Hamiltona kao i predsjednik Nadzornoga odbora HBZ -a. (Zajedničar)