Za novoga predsjednika izabran je ponovno Jakov Rudelić, dopredsjednika Josip Jelečević, Ivan Iko Bekavac je izabran za blagajnika kluba, a tajnik kluba je Stjepan Špehar

U Domu NK Croatia Zürich održana je godišnja skupština najstarijeg kluba u Europi pod imenom “Croatia” koji već 44 godine uspješno postoji u Švicarskoj. Okupljenom članstvu najprije se obratio voditelj godišnje skupštine Željko Pavić koji je sa nekoliko riječi pozdravio prisutne i predao riječ predsjedniku kluba Jakovu Rudeliću.
Nakon svih izvještaja, koje je članstvo jednoglasno prihvatilo, raspušten je Upravni odbor kluba i krenulo se izbor novog Upravnog odbora za iduću godinu dana. Svoje kandidature su istakli: Jakov Rudelić, Josip Jelečević, Tomislav Huljak, Snježana Huljak, Marina Bilić Špehar, Ante Valčić, Damir Rudelić, Matko Zrno, Josip Holjevac, Ivan Iko Bekavac i Stjepan Špehar. Javnim glasovanjem potvrđeni su svi kandidati jednoglasno.
Upravni odbor se kratko povukao, kako bio izabrao predsjednika i dopredsjednika, te je jednoglasno za novog predsjednika izabran Jakov Rudelić, te dopredsjednika Josip Jelečević, Ivan Iko Bekavac je izabran za blagajnika kluba, tajnik kluba je Stjepan Špehar, a zamjenice tajnika su Marina Bilić Špehar i Snježana Huljak, Matko Zrno je i dalje sportski šef, a zamjenik mu je Damir Rudelić, dok je Tomislav Huljak Spiko. Josip Holjevac je upravitelj Doma NK Croatia, a Ante Valčić član Uprave bez posebne dužnosti.

Opširnije