Godišnja skupština društva Hrvatska žena održat će se u nedjelju, 31. siječnja u Hrvatskom domu Jadran s početkom u 15.00 sati. Godišnja skupština HKD Jadran održat će se u nedjelju, 7. veljače s početkom u 15.00 sati u prostorijama Hrvatskog doma Jadran

Upravni odbor HKD Jadran obavještava sve svoje članove da će se godišnja skupština društva održati u nedjelju, 7. veljače s početkom u 15.00 sati u prostorijama Hrvatskog doma Jadran. Na godišnjoj skupštini društva birat će se novi članovi Upravnog odbora koji će društvo voditi u 2016. godini, prema prijedlogu izborne komisije društva.
Pozivaju se svi članovi da dođu na godišnju skupštinu i biraju u Upravni odbor predstavnike za koje smatraju da će najuspješnije voditi društvo u idućoj godini. Nakon skupštine društvo će po tradiciji počastiti nazočne članove prigodnom zakuskom.
Godišnja skupština društva Hrvatska žena održat će se u nedjelju, 31. siječnja u Hrvatskom domu Jadran s početkom u 15.00 sati. Pozivaju se sve članice i članovi društva da dođu i prisustvuju skupštini društva, te izaberu nove članove Upravnog odbora i predsjednicu.
(www.jadran.se