Zabavu je moderirala Danica Paradžiković, menadžerica Obiteljske RTV Valentino iz Bijele/BiH, koji su snimali feštu i prikazuju je na televiziji u BiH, ali se preko satelita može pratiti u cijelom svijetu. Njihov video na You Tubeu može se pogledati i na web stranici NK Croatia

Gosti su 25. travnja popunili Dorfhalle u Neuendorfu do posljednjeg mjesta, a obiteljska atmosfera osjećala se u svakom susretu i razgovoru. Svi su bili ponosni na uspjeh Croatije. Trener Ivan u „Croatia baru“ dočekivao je goste okupivši oko sebe cijelu ekipu u „plavim” dresovima. Dvorana se punila, a na pozornici su već sjedili zabavljači Marina Komljenović i Davor Badrov uz glazbenu pratnju. Za uzvanike su bila rezervirana mjesta, a svi ostali mogli su birati između 548 stolica, koliko su organizatori postavili u dvorani.
Na ekranu na desnoj strani redale su se slike NK Croatije s priprema, s Domovnice, igrača ali i reklame svih sponzora, njih 36. Zabavu je moderirala Danica Paradžiković, menadžerica Obiteljske RTV Valentino iz Bijele/BiH, koji su snimali feštu i prikazuju je na televiziji u BiH, ali se preko satelita može pratiti u cijelom svijetu. Njihov video na You Tubeu može se pogledati i na web stranici NK Croatia. Prisutnima se obratio i predsjednik kluba Pero Šimić. Osvrnuo se na rad i aktualnu situaciju kluba. Poslije govora veliki plesni prostor bio je premalen za sve.
Dva sina Mare Meyer igraju u klubu, a ona radi i kao maserka. Suprug Heinzi je Švicarac, ali privržen Hrvatskoj. Potom su, uz vodstvo Dragana Knezovića, zapjevali svi od srca. Među njima Mara kraj trenera Ivana i drugih. Publika je aplauzom nagradila pjevače, ali i uspjeh kluba.

Fotogalerija