Na koncertu „Od Kvarnera pa do lijepe Boke“, koji se po treći put organizira u Tivtu, nastupila je ženska klapa „Belezza“ iz Tivta, kao i glazbenik Slobodan Kovačević

Poly Gjurgjević i band „Lungomare“ 12. studenoga su u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi priredili lijepu glazbenu večer. Koncert su podržali Fond za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore, Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore, kao i Veleposlanstvo Republike Hrvatske.
Na koncertu „Od Kvarnera pa do lijepe Boke“, koji se po treći put organizira u Tivtu, nastupila je ženska klapa „Belezza“ iz Tivta, kao i glazbenik Slobodan Kovačević.
Večeri su, između ostalih, nazočili i konzul Republike Hrvatske u Kotoru Hrvoje Vuković, ministrica u Vladi Crne Gore Marija Vučinović, predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore Zvonimir Deković, kao i predstavnici Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore.
Koncert „Od Kvarnera pa do lijepe Boke“ bit će održan i u Kotoru 18. studenoga u Kulturnom centru „Nikola Đurković“, s početkom u 20 sati. Gosti koncerta bit će Slobodan Kovačević, klapa „Belezza“ i Ksenija Varvodić Periš, u pratnji maestra Jurice Karuze iz Splita. (www.radiodux.me)

Fotogalerija