U Tivtu će u natjecateljskom djelu biti izvedene „Odisej“ i „Život je san“ Pedra Calderona de la Barce u režiji Renea Medvešeka, dok će „Antigona“ Jeana Anouilha igrati u revijalnom djelu Festivala „Purgatorije“
Gradsko dramsko kazalište „Gavella“ gostuje na dva festivala u Crnoj Gori, na Festivalu „Grad teatar“ U Budvi sa predstavama „Odisej“ i „Fine mrtve djevojke“, te na Festivalu „Purgatorije“ u Tivtu sa predstavama „Odisej“, „Život je san“ i „Antigona.
Iako je sezona u zgradi u Frankopanskoj završila, ansambl kazališta otputovao je na mini turneju na dva festivala sa četiri predstave. Koprodukcijska predstava „Odisej“ Gorana Stefanovskog, u režiji Aleksandra Popovskog, koja je premijeru imala prošlo ljeto oduševila je budvansku publiku, a u ponedjeljak, 1. srpnja, igrat će na Ljetnoj pozornici u Tivtu.
Na budvanskom platou Između crkava, u intimnoj atmosferi „Fine mrtve djevojke“ Mate Matišića, u režiji Dalibora Matanića, pričaju svoju potresnu priču. U Tivtu će u natjecateljskom djelu biti izvedene „Odisej“ i „Život je san“ Pedra Calderona de la Barce u režiji Renea Medvešeka, dok će „Antigona“ Jeana Anouilha, u režiji Aleksandra Popovskog, igrati u revijalnom djelu Festivala „Purgatorije“. (Večernji list)