Organizacija Ujedinjenih odsjeka HBZ-a u kotarima Fayette, Greene, Washington i Westmoreland jugozapadne Pennsylvanije će titulom fraternalistice godine počastiti Michaelene Nohavicku iz društva Sveti Nikola Brodar, predsjednicu odsjeka odsjek 432 u Yukonu

Organizacija Ujedinjenih odsjeka HBZ-a u kotarima Fayette, Greene, Washington i Westmoreland jugozapadne Pennsylvanije će s osobitim zadovoljstvom kao “Fraternalista 2016. godine” počastiti sestru Michaelene Nohavicka iz društva Sveti Nikola Brodar odsjek 432 u Yukonu, PA. To je odlikovanje koje se svake godine dodjeljuje najzaslužnijim članovima naše organizacije Četiri kotara. Sestra Nohavicka je predsjednica odsjeka 432 i vrlo je aktivna, kako u svom odsjeku tako i Hrvatskom domu u Yukonu i organizaciji Četiri kotara, piše Lorraine Turkall.
Banket će se održati u nedjelju, 16. listopada u Slovenskom domu na 137 Yukon Avenue u Yukonu. PA. Prijem počinje u 13.00 sati a obrok će se servirati u 2 sata poslije podne. Tijekom programa će se sestri Nohavicka izručiti Zahvalnica. Cijelo vrijeme goste će zabavljati tamburaški sastav Radost, a banket organiziraju Četiri kotara iz McKeesporta.
Čestitamo slavljenici na časti koju uistinu zaslužuje.
(Zajedničar)