Hrvatima iz cijele Švicarske se na tradicionalnoj dobrotvornoj zabavi pridružilo i troje uspješnih studenata iz domovine

Hrvatima iz cijele Švicarske koji su se 10. veljače okupili u Wangen an der Aare na tradicionalnoj dobrotvornoj zabavi koju organizira Fond za hrvatske studente (FOHS) pridružilo se i troje uspješnih studenata iz domovine.
Dvorana Salzhaus bila je i ove godine ispunjena do zadnjeg mjesta, a uime organizatora goste je pozdravio voditelj cjelovečernjeg programa Ilija Kopčić. Kratko je predstavio projekt koji je zaživio prije šest godina uz podršku fra Šite Ćorića, koji se također obratio nazočnima.
Predsjednik FOHS-a Zlatko Daidžić zahvalio je dobročiniteljima i uručio studentima prigodne darove. Uspješni studenti- Marina Cvitić, Marija Kokanović i Vladimir Bilić- izrazili su zadovoljstvo što su susreli svoje dobročinitelje.
Kulturno – zabavni program ispunili su Stipo&Antonija&band i folklorne udruge iz Švicarske: HKUD Zlatni vez Solothurn, HKUD Croatia Basel, HKUD Posavina Zürich Baden i Folklorna grupa Plehan Bern.
Odbor FOHS-a u Švicarskoj čine predsjednik Zlatko Daidžić, potpredsjednik Franjo Mioč, tajnik Anto Šitum i rizničar Ilija Ico Bekić, a u nadzornom tijelu su Dragan Stanić i Ivica Tomić.
Uz Hrvatsku katoličku misiju Solothurn, u projektu su od samog početka udruge HU Posavina Bern, FG Plehan Bern, HZ Plehan – Derventa, HNK Zagreb Biel, SV Slavonija Bern i Ivan Petrović, generalni zastupnik Zürich osiguranja.

Fotogalerija