Film Antonija Nuića osvojio je glavnu nagradu, a uloge su ostvarili Bojan Navojec, Iva Babić, Zlatko Vitez, Mirela Brekalo, Goran Navojec, Filip Križan, Ksenija Marinković i Filip Šovagović

Na Ceau, Cinema! Pocket Film Festivalu, čije je treće izdanje zaključeno 17. srpnja, u rumunjskom gradu Temišvaru, film ‘Život je truba’ Antonija Nuića osvojio je glavnu nagradu.
Tročlani žiri ocijenio je da se radi o “filmu s prirodnom i autentičnom glumom, uspješnom montažom u službi scenarija, sigurnom redateljskom rukom i humorom koji izrasta iz životnih okolnosti – ukratko, o ostvarenju koje nas podsjeća na činjenicu da bi zvuk trube mogao raspetljati krhku mrežu obiteljskih međuodnosa”. Ceau, Cinema! PFF posvećen je nezavisnoj kinematografiji, u prvom redu europske provenijencije.
‘Život je truba’, feel-good film koji pršti humorom i optimizmom, prati mladi bračni par na turbulentnom putu prema zajedničkom životu, a snimljen je u produkciji zagrebačkog Propeler Filma. Uloge su ostvarili Bojan Navojec, Iva Babić, Zlatko Vitez, Mirela Brekalo, Goran Navojec, Filip Križan, Ksenija Marinković i Filip Šovagović. Film su koproducirali Staragara (Slovenija), Baš Čelik (Srbija), Artikulacija Production (Crna Gora), Hrvatska radiotelevizija (Hrvatska) te Film and Music Entertainment (Velika Britanija).
(tportal.hr)