Film je početkom prosinca prikazan na 32. filmskom festivalu Europske unije u Ottawi i njegovu dvadesetom izdanju u Vancouveru

Na ovogodišnjem, 32. filmskom festivalu Europske unije koji se u Ottawi održava od 17. studenoga do 5. prosinca, u petak, 1. prosinca prikazan je hrvatski film božićne tematike “Sve najbolje“, redateljice Snježane Tribuson.
Pred prepunom dvoranom, okupljene je prije prikazivanja hrvatskog filma pozdravio direktor Kanadskog filmskog instituta Tom McSorley te veleposlanica Marica Matković.
Festival zajednički organiziraju Kanadski filmski institut, Delegacija Europske unije u Kanadi te veleposlanstva država članica EU koje za tu prigodu pribavljaju film iz svoje zemlje.
Ove godine festival se održava u Nacionalnoj galeriji Kanade što je svakako doprinijelo brojnosti publike, a tijekom trajanja festivala bit će prikazani filmovi iz 26 zemalja EU.
Dvadeseto izdanje ovog festivala održava se i u Vancouveru, u razdoblju od 24. studenoga do 4. prosinca, a film „Sve najbolje“ u Vancouveru je prikazan u nedjelju, 3. prosinca.
(ca.mvep.hr)