Ovo je prvi put da će svoj književni rad hrvatski autori za djecu i mlade predstaviti pred “miješanom” publikom u kojoj će, uz djecu koja govore materinskim hrvatskim jezikom biti prisutna i djeca čiji je materinski jezik njemački. Susreti će se održavati simultano na hrvatskom i njemačkom jeziku, a moderator književnih događanja je Anke Ludewig

Festival Pazi, knjiga! gostuje u Beču, u suradnji Buchereien Wien i Lesonfantenfesta iz Beča, književnice Ana Đokić i Ema Pongrašić će pred austrijskom publikom.

Ovo je prvi put da će svoj književni rad hrvatski autori za djecu i mlade predstaviti pred “miješanom” publikom u kojoj će, uz djecu koja govore materinskim hrvatskim jezikom biti prisutna i djeca čiji je materinski jezik njemački.

Autorice nose publici u Beču vreću punu hrvatskih riječi koje su napisala i šalju svojim vršnjacima u Austriju djeca iz zagrebačke OŠ Ivana Meštrovića. Susreti će se održavati simultano na hrvatskom i njemačkom jeziku, a moderator književnih događanja je Anke Ludewig, čitamo na (mvinfo.hr)

Raspored književnih događanja:

Srijeda, 9. studenoga
Anja i crna ovca/ Ana Đokić
Buchereien Wien, BW 23 Philadelphiabrucke, Wien / 9h

Četvrtak, 10. studenoga
O zmajevima i princezama / Ema Pongrašić
Buchereien Wien, BW 23 Philadelphiabrucke, Wien / 9h