Zabavu su započeli pjesmom Slavonija banda iz Đakova, a nastavili pozdravnim govorom predsjednika društva Marka Pranjića, koji je pozdravio sve goste, a posebno konzula RH iz Züricha gospodina Igora Surdicha i voditelja HKM Frauenfeld fra Branka Radoša. Konzul je potom pozdravio prisutne goste hvaleći rad i ostvarenja društva, a posebno onu humanitarnu stranu

Kao i svake godine prvoga vikenda u veljači, tako je i 1. veljače Hrvatsko športsko društvo Zagreb iz Arbona organiziralo svoju tradicionalnu godišnju zabavu u dvorani na Bodenskom jezeru – Seeparksaal u Arbonu. “Slavonac sam time se ponosim” odzvanjalo je iz grla više stotina Hrvata iz Švicarske, te susjedne Austrije i Njemačke.
Zabavu su započeli pjesmom Slavonija banda iz Đakova, a nastavili pozdravnim govorom predsjednika društva Marka Pranjića, koji je pozdravio sve goste, a posebno konzula Republike Hrvatske iz Züricha gospodina Igora Surdicha i voditelja HKM Frauenfeld fra Branka Radoša. Konzul je potom pozdravio prisutne goste hvaleći rad i ostvarenja društva, a posebno onu humanitarnu stranu.
Zagrebaši su organizirali nezaboravnu feštu, a svima koji se iz bilo kojeg razloga nisu mogli veseliti sa Slavonija bandom domaćini poručuju . “vidimo se dogodine!“.

Pogledajte fotografije www.croatia.ch