Slušatelji se mogu uključiti u program uživo putem telefonskih poziva na brojeve u studiju Radija Herceg Bosne i Hrvatskog Radija Melbourne, a emisiju mogu poslušati putem interneta na web portalima oba radija

Radio most, radijska emisija za Hrvate u i izvan domovine, 11. svibnja od 12,00 do 14,00 sati po europskom vremenu, spaja Hrvatski Radio Melbourne i Radio Herceg Bosne.
Gosti u programu Radija Herceg Bosne su novinar, scenarist i redatelj Zdenko Jurilj i producent Tomislav Bubalo. Gosti u programu Hrvatskog radija Melbourne bit će Maja Runje, predsjednica Udruge Krug za trg, predsjednik Australsko – hrvatskog društva Melbourne Ante Jurić i Branka Šeparović, novinarka Hrvatske TV i koordinatorica Udruge “Gradimo Pelješki most”.
Slušatelji se mogu uključiti u program uživo putem telefonskih poziva na brojeve u studiju Radija Herceg Bosne: 00 387 36 310 576 i u studiju Hrvatskog Radija Melbourne: 00 61 394151923.
Goste u studiju Herceg Bosne odabrao je Niko Marušić, a one u Melbourneu Petar Gelo. Voditeljica emisije iz mostarskog studija je Julija Gubeljić a voditelj u Melbourneu Petar Gelo.
Emisiju možete poslušati putem interneta na stranicama Radija Herceg Bosne ili Hrvatskog Radija Melbourne