Ovogodišnji sajam prati bogat program stručnih i popratnih događanja kao što su stručni skupovi, seminari, savjetovanja, prezentacije, tematske radionice te stručna ocjenjivanja ruralne turističke ponude

S ciljem proširenja turističke ponude grada Zagreba te niza zanimljivih događanja u gradu, Sajam EKO ETNO Hrvatska, koji se razvijao više od deset godina, održava se u Zagrebu od 24. do 28. travnja, u Boćarskom domu, s novim proširenim sadržajem i nazivom EKO ETNO TOUR, međunarodni sajam turizma, tradicije, eno-gastronomije, proizvoda, usluga i autohtonih događanja ruralnih područja

Na međunarodnom sajmu EKO ETNO TOUR primarno ce se predstaviti autohtoni i tradicijski ruralni proizvodi i usluge, eno i gastronomski specijaliteti, kulturna baština, folklor, stari zanati, autohtona događanja i običaji pojedinih krajeva Hrvatske i ostalih zemalja, te turistička ponuda ruralnog turizma. Na sajmu će biti organizirano niz degustacija, prezentacije regionalnih i nacionalnih kuhinja, te omogućena promotivna prodaja i kupnja proizvoda.
Ovogodišnji sajam prati bogat program stručnih i popratnih događanja kao što su stručni skupovi, seminari, savjetovanja, prezentacije, tematske radionice te stručna ocjenjivanja ruralne turističke ponude.
Za vrijeme sajma organizirana je i turistička burza EKO ETNO TRADE SHOW što će omogućiti zainteresiranim stranim turističkim agencijama da ostvare kontakt i neposredno pregovaraju s potencijalnim dobavljačima – domaćim turističkim agencijama, hotelijerima, turističkim zajednicama, turističkim udrugama.
(Sponzorirani članak)

Svečano otvorenje Sajma je u srijedu, 24. travnja u 18 sati, uz Počasnu satniju Kravat pukovnije, modnu reviju Etno butika Mara, glazbeni nastup Danijele Pintarić uz voditeljsku palicu Ljiljane Vinković te prezentaciju „Kužine od štajuna“.

Program Sajma 

Opširnije 

HMI je medijski pokrovitelj sajma
Kontakt : Ivana Rora, PR manger
Mob: 099 2037087