Ove godine se na Zagreb Connect prijavilo čak 150 timova iz cijele Europe, a odabrani finalisti dolaze iz 7 zemalja – Hrvatske, Slovenije, Danske, Velike Britanije, Irske, Bosne i Hercegovine te daleke Jamajke

Još nas nekoliko dana dijeli od najveće europske konferencije poslovnih anđela – EBAN Winter University 2016 koja će se održati u Zagrebu. U organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i suorganizaciji Grada Zagreba, EBAN Winter University 2016 održat će se 29. i 30. studenoga u KD Vatroslav Lisinski, a predstavlja središnje mjesto okupljanja za sve poduzetnike, investitore, poslovne anđele i startup entuzijaste iz svih dijelova Europe i svijeta.

U sklopu konferencije održat će se i startup natjecanje Zagreb Connect koje će prijavljenim timovima omogućiti vidljivost na globalnoj razini i dijeljenje bogatih nagrada iz nagradnog fonda. Ove godine se na Zagreb Connect prijavilo čak 150 timova iz cijele Europe. Među njima su odabrani finalisti koji dolaze iz 7 zemalja – Hrvatske, Slovenije, Danske, Velike Britanije, Irske, Bosne i Hercegovine te daleke Jamajke, a među finalistima se nalazi 11 timova iz Hrvatske.

Više