Voditeljica projekta i zbora je Jelka Zeichmann-Kočiš, a redatelj Joško Vlašić). Za koreografije se pobrinula Mira Zeichmann a glazbeni je voditelj Nikola Zeichmann. Za cijelu produkciju je odgovorna Jelka Zeichmann-Kočiš

Premijera mjuzikla „Vila Mila“ će biti 21. travnja u Kugi. Nakon premijere su predviđene još daljnje tri predstave, i to, predstave za škole: 20. i 21. travnja u 9.30 sati i večernje, javne priredbe: 21., 22. i 29. travnja u 20.00 sati te 30. travnja u 15.00 sati.

Rezervacije www.kuga.at | office@kuga.at | tel.: 02614/7001

Potraga za korijenima, pitanje identiteta, odnos grad-selo, odmor na selu, ljudske slabosti i prava ljubav su teme ove nove priče. Pjesme i ples popunjavaju priču i pretvaraju je u zanimljivi mjuzikl. Uz „Vilu“ i „Domovinu“ u njemu nalazimo i druge poznate pjesme hrvatskih bendova, ali i hitove na drugim jezicima.

Priča se vrti oko pansiona „Vila Mila“u hrvatskom selu Žabinjak/Krottendorf“. Voditeljica projekta i zbora je Jelka Zeichmann-Kočiš, a redatelj Joško Vlašić). Za koreografije se pobrinula Mira Zeichmann a glazbeni je voditelj Nikola Zeichmann. Za cijelu produkciju je odgovorna Jelka Zeichmann-Kočiš.
(www.kuga.at)