Koncert organizira zaklada Croatian Scholarship Fund koja stipendira nadarene studente u Hrvatskoj. Šulić i Hauser nastupit će 14. listopada u Fox Theatreu u Redwood Cityju u Kaliforniji 

 

Luka Šulić i Stjepan Hauser poznatiji kao glazbeni dvojac 2 Cellos održat će u Redwood Cityju u Kaliforniji humanitarni koncert za zakladu Croatian Scholarship Fund. Koncert za hrvatsku dijasporu, ali i američku publiku održat će se u Fox Theatreu 14. listopada.
Croatian Scholarship Fund najveća je hrvatsko-američka zaklada za stipendiranje nadarenih studenata u domovini, utemeljili su je kalifornijski Hrvati, a u proteklih dvadeset godina stipendirala je više od dvije stotine talentiranih studenata iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Humanitarne koncerte čiji prihodi odlaze u fond za stipendiranje zaklada održava nekoliko puta godišnje.
U zakladi su oduševljeni što su Šulić i Hauser prihvatili njihov poziv te su ponosni što će 2 Cellos zbog svoje popularnosti privući i američke obožavatelje te promovirati Hrvatsku i njezine mlade talente.
(Večernji list)