Predavači su Nenad Bach (SAD), Mate Rimac (RH), Ivan Mažuranić (CH), Ante Mandić (RH) i Daniel Kolak (SAD). Ekskluzivni pristup imat će samo 30 odabranih kandidata iz čitave Hrvatske koji prođu predselekciju (prijave se vrše putem internetske adrese: Branding.Hrvatske@gmail.com

U Multimedijalnoj dvorani Hrvatske matice iseljenika u Zagrebu 11. i 12. ožujka, u produkciji Petar Ćurić Agencije i Hrvatske svjetske mreže/CROWN Croatian World Networka, održat će se stručni seminar.
Predavači su Nenad Bach, New York (SAD) „Branding kroz glazbu i kreativnu industriju“, Mate Rimac, Zagreb (RH) „Branding kroz inovacije i automobilsku industriju“, Ivan Mažuranić, Ženeva (CH) „Branding kroz financije i investicije“, Ante Mandić, Zagreb (RH) „Branding kroz zapošljavanje i IT tehnologije“ i Daniel Kolak, New Jersey (SAD) „Branding kroz znanost i nove načine razmišljanja“.
Ekskluzivni pristup imat će samo 30 odabranih kandidata iz čitave Hrvatske koji prođu predselekciju (prijave se vrše putem internetske adrese: Branding.Hrvatske@gmail.com. Potrebno je poslati kraći životopis.
Sva su predavanja interaktivna. Sesije su raspoređene cijeli dan u petak, 11., te prijepodne u subotu 12. ožujka. U petak su u potpunosti zatvorena za javnost, a u subotu će biti omogućen pristup medijima i publici.
Seminar organizira Udruga „Slavni u Istri“ u partnerstvu sa Hrvatskom maticom iseljenika te pod generalnim pokroviteljstvom Ureda zagrebačkog gradonačelnika i Turističke zajednice Grada Zagreba.

Doznajte više