Evelin je dobila ulogu Violette Vallery u Traviati. Predstave će biti 14., 17. i 20. rujna i 2. listopada. Trenutno priprema Mahagonny (Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny), operetu Kurta Weilla, čija premijera je 6. lipnja, u kojoj pjeva glavnu ulogu, rolu Jenny

Berlinska državna opera ponudila je važne glavne uloge našoj sopranistici Evelin Novak. Operna pjevačica koja ima stalni angažman u Staatsoperi u crkvi svetog Bonifacija često pjeva i na nedjeljnim misnim slavljima.
Staatsoper je obznanila program za sljedeću sezonu. Najvažnija vijest je da je Evelin dobila ulogu Violette Vallery u Traviati. Trenutno priprema Mahagonny (Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny), operetu Kurta Weilla, a premijera je 6. lipnja. Evelin pjeva glavnu ulogu, rolu Jenny. Predstave Traviate bit će 14. 17 i 20. rujna i 2. listopada.
Evelin je tijekom razgovora sa Sonjom Breljak otkrila kako sanja o tome da će jednoga dana pjevati i u poznatoj Metropolitan operi u New Yorku. Promatrajući i prateći njen rad, put i napredak, ne sumnjamo nimalo kako će joj se taj san i ostvariti.
(Hrvatski glas Berlin)