Slike Stjepka Mamića bile su postavljene na izložbi Pro Biennale u Veneciji i izložbi Sguardi contemporanei u rimskoj Galeriji Rosso Cinabro

Dubrovački slikar Stjepko Mamić (http://rogallery.com/Mamic_Stjepko/mamic-gallery.html) vratio se iz Venecije, gdje je početkom svibnja otvorena izložba Pro Biennale 2017. u suradnji sa 57. Međunarodnom izložbom umjetnosti Biennale di Venezia. Svečani vernissage održan je na dvjema lokacijama u centru Venecije, klaustru crkve San Francesco della Vigna i palači Grifalconi Loredan. Selektor izložbe bio je prof. Vittorio Sgarbi koji uživa veliki ugled u sferi umjetnosti na talijanskoj i međunarodnoj likovnoj sceni. Profesor Sgarbi je u postav izložbe uvrstio dva Mamićeva djela.

Izložbu su otvorili prof. Vittorio Sgarbi, menager dott. Salvo Nugnes i poznata novinarka i spisateljica Silvana Giacobini, a ostaje otvorena do 17. lipnja.

Istovremeno je u Rimu otvorena zajednička izložba Sguardi contemporanei u rimskoj Galeriji Rosso Cinabro, čiji kustosi su Joe Hansen i Cristina Madini, gdje je Mamić izložio tri slike.

U lipnju dubrovački slikar izlaže na salonu u Cannesu na poziv udruženja umjetnika Le Societe des artistes Independants.
(http://glasgrada.hr/)