Dubrovačka klapa Kaše je na ovogodišnjem 14. Međunarodnom festivalu klapa u Perastu osvojila čak 5 nagrada, u kategorijama Muške klape i Nova klapska pjesma. U drugoj natjecateljskoj večeri na manifestaciji klapi Kaše je pripala Nagrada publike za najbolju mušku klapu, te drugo mjesto po ocjeni stručnog žirija

Mali drevni pomorski gradić Perast se ponovno, nakon mnogo godina, odjenuo u ruho novih stihova pisanih u čast njegove ljepote i veličine. Naime, ovogodišnji međunarodni festival klapa u Perastu u sklopu bogatog repertoara klapske pjesme dobio je na dar i stihove posvećene samom gradu u izvedbi klape “Kaše” iz Dubrovnika
Dubrovačka klapa Kaše je na ovogodišnjem 14. Međunarodnom festivalu klapa u Perastu osvojila čak 5 nagrada, u kategorijama Muške klape i Nova klapska pjesma. U drugoj natjecateljskoj večeri na manifestaciji klapi Kaše je pripala Nagrada publike za najbolju mušku klapu, te drugo mjesto po ocjeni stručnog žirija.
U kategoriji Nova klapska pjesma, prema ocjeni stručnog žirija Nagrada za najbolju kompoziciju “Slava Perasta” pripala je Vicku Dragojeviću, za koju je autor Božo Vodopija također dobio Nagradu za najbolji tekst po ocjeni žirija. Klapa Kaše je u ovoj kategoriji osvojila i Nagradu za najbolji aranžman.
Božo Vodopija, autor nagrađenih stihova, novinar je HRT-ova studija u Dubrovniku, a također i počasni član Hrvatskog građanskog društva Crne Gore još od 2004. godine.