Ugledna njujorška Broadway Gallery priređuje drugu samostalnu Vukovićevu izložbu od 16. – 29. listopada, s otvorenjem 17.listopada. Dolazak na otvorenje izložbe potvrdili su visoki gosti; Marina Rogina iz Konzulata RH u New Yorku i Vladimir Drobnjak iz Stalne misije RH UN –a u New Yorku.

Nakon samostalne izložbe 2012., ugledna njujorška Broadway Gallery u Sohou priređuje slikaru Davoru Vukoviću i drugu samostalnu izložbu s velikim formatima (300 x 300 cm.) od 16. – 29. listopada, s otvorenjem 17. listopada. Dolazak na otvorenje izložbe potvrdili su visoki gosti; Marina Rogina iz Konzulata RH u New Yorku i Vladimir Drobnjak iz Stalne misije RH UN –a u New Yorku.

Najavu izložbe možete pogledati u prošlotjednom članku Večernjeg lista, a Večernji list će ekskluzivno objaviti reportažu i na samom otvaranju izložbe.

NY Arts Magazine objavio je članak i najavio izložbu.

Hrvatski slikar Davor Vuković (1951), održao je više od 60 samostalnih i 50 skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu i objavio četiri grafičke mape i dvije zbirke pjesama. Predstavljao je hrvatsko slikarstvo u Londonu, Lyonu, Zurichu, Danskoj, Austriji i pet puta u New Yorku.

Godine 2010. izdana je monografija o njegovu radu koju je napisao pokojni Darko glavan a uredio Tonko Maroevićm, a 2013. izlaže na Armory Art Weeku i Pool Art Fairu u New Yorku kao jedan od slikara njujorške Broadway Gallery .

Američki kustosi pri International Contemporary Artists Publishing, New York, ocjenjivali su njegove radove za knjigu International Contemporary Artists vol. 6 koja je objavljena 2013. godine.

Zajedno s renomiranim austrijskim i hrvatskim slikarima njegov rad prikazan je u filmu pod nazivom „Kunst im dorf“ prilikom proslave 25. obljetnice djelovanja kulturne manifestacije „Umjetnost na selu“u Malom Borištofu u Austriji. Film će biti prikazan i na austrijskoj ORF televiziji 2013. Umjetnik živi i radi u Zaprešiću.