Donaciju je predao predsjednik Podružnice 5 – istočna Hrvatska MKVC Mirko Đurđević, a u Pečuhu ju je primio Ivan Gugan, predsjednik HDS-a

Članovi 5. podružnice Moto kluba Veterani – Croatia, istočna Hrvatska MKVC-a u suradnji s Policijskom upravom Osječko- baranjskom, tamošnjim Odjelom prevencije donirali su 12. veljače oko dvije tone knjiga hrvatskoj zajednici u Mađarskoj.
Knjige su dovezli u Hrvatsku školu Miroslava Krleže odakle će se dalje disponirati, kazuje Ivan Gugan, član Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske i predsjednik Hrvatske državne samouprave, s kojim je dogovorena donacija.
U navedeni projekt uključili su se Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Županija osječko -baranjska, GISKO Osijek, MK Veterani Posavina te MK Veterani Hercegovina.

Donaciju je predao predsjednik Podružnice 5 – istočna Hrvatska MKVC Mirko Đurđević, a primio ju je Ivan Gugan, predsjednik HDS-a. U Pečuh su je dovezli i predali Božidar Vrselja, dopredsjednik Podružnice i Sonja Srša, glasnogovornica Podružnice.
(Branka Pavić Blažetin / Hrvatski glasnik / MCC)