Agrivi je globalno nagrađivani poljoprivredni softver koji koristi više od 10 tisuća poljoprivrednika iz više od 150 zemalja kako bi povećali produktivnost i profitabilnost poljoprivredne proizvodnje

Nakon što se pokazao vrlo uspješan u softveru za upravljanje farmama, hrvatski agrotehnološki startup Agrivi proširio je svoju djelatnost i na vinarstvo. Naime, ta tvrtka iz Kutine lansirala je dodatni proizvod uz svoj uspješni poljoprivredni softver koji vinarijama omogućuje cjelokupno upravljanje vinskim podrumima.
U svijetu se godišnje proizvodi više od 26,4 milijuna tona vina, a više od 85% proizvodi 10 najvećih zemalja proizvođača. Agrivi softverom za cjelokupno upravljanje proizvodnjom vina cilja profesionalne proizvođače vina koji plasiraju proizvode u trgovačke lance i imaju imperativ osiguranja standarda kvalitete, sljedivosti i kontrole troškova.
Agrivi je globalno nagrađivani poljoprivredni softver koji koristi više od 10 tisuća poljoprivrednika iz više od 150 zemalja kako bi povećali produktivnost i profitabilnost poljoprivredne proizvodnje.
(www.vecernji.hr)