Uz program U ozračju tambure, u galeriji MORH-a ‘Zvonimir’ u Zagrebu, 16. studenoga, otvara se izložba spomen projekta ‘I u mom gradu Vukovar svijetli’ autorica dr. sc. Viki Rakić i akademske kiparice Dijane Ive Sesartić

Obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i dvadesetprvu obljetnicu stradanja toga grada u Domovinskom ratu, Tamburaški orkestar HRT-a i maestro Siniša Leopold pridružuju se programom ‘U ozračju tambure Vukovaru.
Koncert će se održati u nedjelju, 18. ovoga mjeseca, u 20 sati, u Studiju Zvonimir Bajsić, HRT. Ulaz je slobodan (uz najavu), a izravni prijenos koncerta moći će se pratiti na Prvom programu Hrvatskoga radija.
Počast vukovarskim žrtvama, ali i svjetlijoj budućnosti grada, odat će i brojni gosti, istaknuti protagonisti raznih područja naše glazbene scene: Hrvoje Hegedušić, Klasja Modrušan, Miroslav Živković, Vera Svoboda, Stanko Šarić, Vladimir Kočiš Zec i vokalni sastav JANE. Ulaz na koncert je slobodan uz najavu na telefon 060 506 606. Izravni prijenos koncerta na Prvom programu Hrvatskoga radija.
U galeriji MORH-a ‘Zvonimir’ u Zagrebu, 16. studenog, s početkom u 18,00 sati, otvara se izložba spomen projekta ‘I u mom gradu Vukovar svijetli’ autorica dr. sc. Viki Rakić i akademske kiparice Dijane Ive Sesartić. Izložba je otvorena za posjetitelje do 23. studenoga. (Culturenet.hr)