U Veleposlanstvu je toga dana svirao glazbeni sastav iz okolice Washingtona “Živjeli”, a događanju su pripomogli i mnogobrojni volonteri, većinom članovi hrvatske zajednice

Hrvatsko veleposlanstvo sudjelovalo je 13. svibnja – po šesti put – u Danima otvorenih vrata veleposlanstava država članica EU/ 2017 EU Open Day u Washingtonu.
Veleposlanstvo je bilo otvoreno za sve posjetitelje koji su željeli nešto naučiti o našoj zemlji, povijesti, kulturi, turizmu, sportu, itd. Bila je to promidžbeno-kulturna manifestacija u kojoj je posjetiteljima, uz gastronomiju i vina, predstavljena turistička ponuda RH.

U pripremi događanja Veleposlanstvo je surađivalo s Uredom HTZ u New Yorku koje je dostavilo promidžbene materijale i druge suvenire.

U Veleposlanstvu je toga dana svirao glazbeni sastav iz okolice Washingtona “Živjeli”, a događanju su pripomogli i mnogobrojni volonteri, većinom članovi tamošnje hrvatske zajednice.

Manifestaciji je pomogao i Hrvatski nogometni savez koji je poklonio dresove i druge rekvizite. Organizirana je i nagradna igru prilikom koje je svaki tisućiti posjetitelj dobio na dar dres hrvatske nogometne reprezentacije.

Fotogalerija