Zabava u Hrvatskoj kulturno-umjetničkoj i sportskoj zajednici, u berlinskoj općini Neukölln, koja okuplja Hrvate, prvu iseljeničku generaciju i njihove potomke više od trideset godina, održana je 10. listopada

Zabava u Hrvatskoj kulturno-umjetničkoj i sportskoj zajednici, društvu koje u svojim prostorijama (a što nije nimalo lako u današnje vrijeme), u berlinskoj općini Neukölln, okuplja Hrvate, prvu iseljeničku generaciju i njihove potomke, više od trideset godina, održana je 10. listopada.
Zabava, čiji je program i vođenje bio u rukama Sonje Breljak, započela je pozdravom Mire Kiš, predsjednice udruženja i najavom budućih događaja, najskoriji od njih je Martinje, 14. studenoga.
O plesu i pjesmi iz Like i Dalmacije najbolje su govorili oni koji se plesom i pjesmom i bave , a to je folklor Hrvatske zajednice koji vodi Ankica Prskalo.
I dok su se domaćice u kuhinji trudile oko specijaliteta večeri -ličke šnicle i girica, posjetitelji su zaplesali uz glazbu i pjesmu Damira i Kornelije Kozarić.
(Hrvatski glas Berlin)

Galerija slika s Dalmatinsko-ličke zabave