Prof. Vedran Iskra čestitao je svojim učenicima, pohvalio njihov trud i dodijelio im učeničke knjižice s ocjenama te zakazao novi susret u rujnu. U ime Ogranaka, koji je organizator nastave, učenicima su se obratili Marina Ujčić, voditeljica sekcije za znanost, obrazovanje i kulturu Ogranaka ZHRM Kumanovo i član Ogranka Davorko Ruff

U ime Ogranaka, koji je organizator nastave, učenicima su se obratili Marina Ujčić, voditeljica sekcije za znanost, obrazovanje i kulturu Ogranaka ZHRM Kumanovo i član Ogranka Davorko Ruff. Zahvalili su profesoru hrvatskog jezika Vedranu Iskri za njegov marljivi rad, inovativnost i posvećenost učenicima i izrazili nadu da će se nastava u Kumanovu i iduće školske godine nastaviti s još većim brojem đaka. Prof. Iskra čestitao je svojim učenicima, pohvalio njihov trud i dodijelio im učeničke knjižice s ocjenama te zakazao novi susret u rujnu.

Ogranak ZHRM Kumanovo poziva sve učenike osnovne i srednje škole u Kumanovu koji žele izučavati još jedan jezik da se, bez obzira na nacionalnost i podrijetlo, prijave na nastavu hrvatskog jezika. Poznavanje svakog jezika je bogatstvo, a nastava hrvatskog jezika u Kumanovu besplatna je i otvorena za sve.
(www.zhrmku.org.mk)