Više od 500 gostiju u dvorani Gesamtschule Helfe pozdravio je konzul Tušek i u ime grada Hagena Peter Alexander. U programu su nastupili folkloraši Zagreba iz Wuppertala i Kraljice Katarine iz Gelsenkirchena, a u zabavnom dijelu grupa Upitnik iz Frankfurta

Pred više od 500 gostiju u dvorani Gesamtschule Helfe, 6. veljače, hrvatski nogometni klub Croatia Hagen proslavila je 15 godina uspješnog rada. Bila je to još jedna tradicionalna hrvatska večer u Hagenu koja je imala i humanitarni karakter. Ove godine će novac biti uplaćen za Borisa Ivančića iz Splita koji se bori s ALS-om .
Goste je pozdravio voditelj programa Daniel Bošnjak, a u ime kluba posebne goste večeri – Kristijana Tušeka, konzula iz GK RH Duesseldorf, predsjednika Vlade Zapadno Hercegovačke županije Zdenka Ćosića, Tomislava Mandića, zastupnika u federalnom domu naroda u Sarajevu, Daria Knezovića, zastupnika u zastupničkom domu parlamenta Federacije BIH, Ivicu Orlovića, savjetnika u Vladi RH za iseljeništvo, Niku Ereša, predstavnika Hrvatskog svjetskog kongresa za Njemačku, Marka Krippnera, predstavnika grada Hagena, Petera Alexandera, predstavnika za sport grada Hagena i Peru Popovića, predsjednika Udruge hrvatskih nogometnih klubova u NRW-u.
Konzul Tušek se prigodnim riječima obratio okupljenima, a u ime grada Hagena pozdravio ih je i Peter Alexander.
Hrvatska umjetnica Ankica Karačić vodila je malu školu crtanja sa djecom koja su te večeri bili na proslavi. U kulturnom dijelu programa nastupile su dvije folklorne grupe i to Zagreb iz Wuppertala, koju vodi Pišta Babli, i Kraljica Katarina iz Gelsenkirchena koju vodi Ivan Kalfić. Pjesmama i plesovima iz Hrvatske kao i BiH uljepšali su ovu hrvatsku večer.
U zabavnom dijelu programa nastupila je grupa Upitnik iz Frankfurta.

Foto galerija