Plesna skupina Compania HR Tango Argentina i njihov direktor Guillermo M. Terrazas nastupaju u u Rotary clubu Villa don Bosco u glavnome gradu Argentine. Prošloga mjeseca predstavili su se oduševljenoj publici u Nica baru u Buenos Airesu na Noći tanga

Plesna skupina Compania HR Tango Argentina i njihov direktor Guillermo M. Terrazas 4. srpnja nastupaju u Rotary clubu Villa don Bosco u glavnome gradu Argentine. Prošloga mjeseca , 22. lipnja, predstavili su se oduševljenoj publici u Nica baru u Buenos Airesu na Noći tanga. 
Vrsni plesač i učitelj tanga Guillermo Miguel Terrazas, sin Hrvatice i Bolivijca, plesom se bavi tridesetak godina, no izvrsno poznaje i hrvatski folklor. U Buenos Airesu je osnovao folklornu skupinu HR-TANGO, koja u svom programu objedinjuje hrvatski folklor, argentinske narodne plesove i tango i uspješno nastupa diljem Argentine i svijeta.
U Hrvatskoj je prije nekoliko godina održavao plesnu radionicu namijenjenu plesačima – zaljubljenicima u tango. Na plesnim večerima pokazao je zašto se treba zaljubiti u tango. Znanje i plesnu vještinu Terrazas stekao je na Universidad del Tango u Buenos Sairesu.

VIDEO