Manifestacija se održava u Zagrebu, Sisku, Dubrovniku, Šibeniku, Otočcu i Novoj Gradiški, ali i Subotici, Mostaru, Klokotiću i Temišvaru.

Četvrta Noć hrvatskog filma i novih medija se 28. listopada održava u Zagrebu, Sisku, Dubrovniku, Šibeniku, Otočcu i Novoj Gradiški, ali i na kino platnima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Rumunjskoj, i to u Subotici, Mostaru, Klokotiću i Temišvaru.
Četvrtu Noć hrvatskog filma i novih medija svečano će u zagrebačkom kinu Europa otvoriti koncert ‘Melodije velikog ekrana’ u izvedbi mješovitog pjevačkog zbora Capella Odak s dirigenticom Jasenkom Ostojić.
Umjetnička voditeljica manifestacije Irena Škorić je uz pomoć stručnih suradnika (Tomislav Gregl – selektor za animirani film, Branko Ištvančić – selektor za dokumentarni film) sastavila specifičan filmski program za svaki grad uključen u projekt.
Osim vremeplova u filmsku prošlost, Noć hrvatskog filma u stopu prati i aktualne domaće uratke, koji se još nisu ohladili od festivalskih premijera te su pozitivno odjeknuli među kritikom i strukom, a daje i prostor mladim, perspektivnim filmašima čije vrijeme tek dolazi.

Sve dodatne informacije potražite na službenim web stranicama manifestacije i službenom Facebook Pageu.